۱-روي آفت هدف تاثیر کافی داشته باشد.
۲-روي محصول سمپاشی شده تاثیر نا مناسب نداشته باشد.
۳-روي حشرات مفید، اثر سوء نداشته باشند.
۴-از نظر اقتصادي مقرون به صرفه باشد.
۵-در محصولات و مواد غذایی طعم و بوي نامطبوع ایجاد نکند.
۶-تحت شرایط جوي مختلف سمیت خود را علیه آفات هدف حفظ کند.
۷-بی خطر براي انسان و دام در شرایط سمپاشی و نگهداري.
۸-در محیط اسیدي و قلیایی به سرعت تجزیه نشود.
۹-در اکوسیستمهاي کشاورزي و غیر کشاورزي و خصوصاً در زنجیره غذایی ایجاد اختلال
نکند و روی انواع موجودات از جمله آبزیان، زنبور عسل و غیره اثر نامطلوب نداشته باشد.