پسته کشاورزی – فروش پسته درجه یک رفسنجان

فروش پسته، خرید پسته، قیمت پسته، پسته رفسنجان، پسته کرمان مشاهده

پسته کال تر و نحوه فراوری ان

پسته کال تر به دو صورت فرآورى مى شود: با خوشه وپوست یا چرخ شده. جهت خشک

کردن پسته کال استفاده ازخشک کن حرارتى مجاز نبوده و باعث از بین رفتن مغزمى شود.

مدت زمان لازم براى خشک شدن پسته کال تر در میدان آفتابى با تراکم ۲۰ کیلو در هر متر

مربع براى پسته چرخ شده ۵ تا ۶ روز و براى پسته با خوشه با تراکم کمتر افزون بر ۷ روز

مى باشد. در صورت نداشتن گنجایش کافى، کارگاه هاى فرآورى مى توانند قبل از انتقال

پسته کال به میدان آفتابى حداکثر به مدت ۲ روز پسته هاى ورودى از باغ را پس از چرخ

کردن صرفاً با دمیدن هواى سرد و بدون روشن کردن مشعل، در خشک کن نگهدارى

کنند. در پسته کالى که چرخ و خشک شده باشد، مى توان دانه هاى خندان را بصورت

دستى از پسته کالک جدا ساخته، بدین ترتیب ضایعات موقع شکستن را کاهش داد. بعلاوه

با انجام این کار،خطر ابتلاى مغز سبز تولیدى به سم افلاتوکسین به شدت کاهش مى یابد.
تولید محتوا:webamiri.ir

  • دسته :‌ پسته و مغز کال
  • تاریخ انتشار :‌ ۱۳۹۸/۰۷/۱۴
  • نویسنده :‌ آرمان کشاورزی
  • بازدید :‌۱۲۰۲